Nasza restauracja to także wszelakiego rodzaju przyjęcia zorganizowane tak jak konferencje, szkolenia oraz spotkania firmowe.

Dysponujemy salą dla ok. 100 osób w komfortowej formie siedzącej oraz dla 200 w formie stojącej z wykorzystaniem bufetów szwedzkich. Nasz personel zadba o doskonałe przygotowanie każdej uroczystości. Mając na względzie dobro naszych gości dopełnimy wszelkich starań, aby dane wydarzenie było niepowtarzalne.

Sala konferencyjna

Do Państwa dyspozycji oddajemy w pełni przygotowaną salę pod konferencję lub spotkanie firmowe wyposażone w:

  • bezpłatny dostęp do internetu;
  • flipchart;
  • ekran do rzutnika;
  • nagłośnienie;
  • klimatyzowana sala;
  • duży i osobny hol;
  • bezpłatny i duży parking;
  • zaplecze hotelowe dla gości.

Oferta cenowa wynajmu sali


Sala restauracyjna do 120 osób

80 zł/godz. (w pakiecie*)
150 zł/godz. (bez pakietu)

Wyposażenie sali w cenie:  ekran, rzutnik, flip-chart + pisaki, wi-fi


Mała sala do 18 osób

30 zł/godz. (w pakiecie *)
45 zł/godz. (bez pakietu)

Wyposażenie sali w cenie:  ekran, rzutnik, flipchart + pisaki


*pakiet – wynajem sali wraz z lunchem lub kolacją oraz przerwą kawową

Przerwy kawowe

  • I przerwa kawowa jednorazowa mała – 9 zł/osoba
    (kawa, herbata, kruche ciasteczka)
  • II przerwa kawowa jednorazowa duża – 15 zł/osoba
    (kawa, herbata, woda, sok, kruche ciasteczka)
  • Przerwa kawowa całodniowa – 25 zł/osoba
    (kawa, herbata, woda, sok, kruche ciasteczka)
  • Zestaw kanapek koktajlowych – 15 zł/osoba
    (4szt./osoba)

Obiady

  • Zestaw I (danie główne, woda/sok) – 30 zł/osoba
  • Zestaw II (zupa, danie główne, woda/sok) – 40 zł/osoba
  • Zestaw III (zupa, danie główne, deser, woda/sok) – 50 zł/osoba

 

  • Bufet I – 70 zł/osoba
    (2 x zupa, 3 x danie główne, surówki + sałatka, ciasta + owoce, woda/sok)
  • Bufet II 60 zł/osoba
    (1 x zupa, 2 x danie główne, surówki, ciasta, woda/sok)

KONTAKT


Jeśli nasza oferta spotkała się z Państwa zainteresowaniem, prosimy o kontakt w celu dokonania rezerwacji terminu.

Tel.: +48 666 861 660
manager@hotelkorona.rzeszow.pl

Bankiety, spotkania rodzinne, przyjęcia…

Organizujemy catering wewnętrzne w dowolnym wskazanym przez Państwa miejscu. Zapraszamy do skorzystania z oferty cateringowej w każdej formie. Wspaniała uroczystość, bankiet, spotkanie rodzinne lub inne przyjęcie okolicznościowe zostaną uświetnione naszymi wspaniałymi potrawami dobranymi indywidualnie do Państwa potrzeb i wymagań. Na Państwa życzenie zapewniamy również obsługę kelnerską oraz przygotowanie stołów.

Wolne terminy


Zadzwoń, zapytaj o wolne terminy w bieżącym roku

Tel.: +48 17 740 38 70

Zupy (1 do wyboru)

  • Bulion z makaronem
  • Zupa cebulowa z grzanką serową
  • Krem porowo-serowy z wędzoną szynką
  • Krem pomidorowy z grzankami ziołowymi

Danie główne (1 do wyboru)

  • Cygaretka drobiowa z pieczarkami zapiekana z serem podana z sosem śmietanowym, talarkami ziemniaczanymi i zestawem surówek
  • Schab nadziewany pieczarkami podany z ziemniakami i surówką z białej kapusty z sosem vinegrette
  • Rolada z indyka z musem z boczku z sosem śmietanowym podana z ziemniakami i zestawem surówek
  • Pierś kurczaka zapiekana z pomidorami i serem mozarella podana z ryżem z zielonym groszkiem
  • Sakiewka z karczka prosięcia nadziewana warzywami podana z zapiekanką ziemniaczaną i surówkami
  • Medaliony polędwiczki wieprzowej z sosem borowikowym podane z babką ziemniaczaną i zestawem surówek

Deser (1 do wyboru)

  • Szarlotka z lodami i bitą śmietaną
  • Fondant czekoladowy z lodami śliwkowymi
  • Sernik z sosem brzoskwiniowym
  • Waniliowy krem brulle
  • Lody z owocami i bitą śmietaną

Napoje

  • woda/ sok

Menu w formie bufetu – min. 30 osób

Zupy (do wyboru)

  • Krem pomidorowy z grzankami
  • Barszcz czerwony z kołdunami
  • Żurek
  • Krem kalafiorowy

Dania główne (do wyboru)

  • Schab faszerowany musem paprykowym
  • Grillowana karkówka w aromacie tymianku
  • Rulonik z kurczaka ze szpinakiem i serem feta
  • Steki z indyka na warzywnym ratatuille
  • Dorsz z pieca ze świeżymi ziołami

Dodatki

  • Talarki ziemniaczane
  • Ryż z zielonym groszkiem
  • Warzywa gotowane

Bufet surówkowy

  • Surówka z marchewki
  • Surówka z białej kapusty z sosem vinegrette
  • Buraczki
  • Sałatka grecka z serem feta

Bufet deserowy

  • Trzy rodzaje ciasta
  • Świeże owoce

Napoje

  • woda/ soki